Hanke's nieuws

Worden mijn tarieven vergoed door jouw zorgverzekering in 2020?

Elk jaar verschijnt er rond half december een handig lijstje met alle zorgverzekeraars op een rij. 

Lees verder...

Culinaire kerstworkshop met 3-gangenmenu als afsluiter

Wil je weten hoe je van je kerstmenu een gezond, maar toch lekker menu kunt maken? Zodat jij en je gasten wel genieten, maar niet rollend hun bed in duiken? Dan kun je meedoen aan de workshop ‘Kerstmenu make-over’. Een make-over van volvette gerechten. De deelnemers gaan vooral aan de slag met theorie, leren bovendien nog kruiden en specerijen te onderscheiden en gaan nadien aan tafel omdat chef-kok Ed Bontekoning ondertussen in zijn keuken een gezond 3-gangenmenu bereid heeft. De workshop is zaterdag 7 december en begint om 12.30 uur.

Lees verder...

Happy Healthy Herfst: exclusieve work-out met bodyscan voor kleine groep

Exclusief voor een kleine groep. Een work-out met maandmenu in je mailbox. Happy Healthy Herfst is naar een idee van het eerdere succesvolle Bikini Proof. Met een strakker lijf, betere conditie en meer fut het najaar in en je klaarmaken voor je kerstoutfit.

Lees verder...

Meld je nu aan voor de nieuwe challenge

Na de barbecues, vakanties en zonnige terrasmiddagen wil je misschien een paar kilootjes kwijt. Meld je daarom nu aan voor de nieuwe Gezond in je Lijf challenge. Met de methode van Puur Gezond: in acht stappen naar een gezonder en slanker lichaam. De eerste cursusdag is zaterdag 31 augustus in sportcentrum Hippogym. Dan leggen we uit hoe het programma werkt en ga je aan de slag met stap 1.

Lees verder...

10 tips voor de decembermaand

December is een favoriete maand voor velen. Het begint vaak al eerder met pepernoten en gevuld speculaas. Dan komen de etentjes met vrienden en familie, de feestdagen met uitgebreide brunches en diners, borrels, warme chocolademelk en nog veel meer lekkers. Een maand vol verleidingen. Hoe ga je ermee om? 10 tips. 

Lees verder...

Je kerstmenu in een gezonder jasje

Workshop met 3-gangenlunch

 

Wil je weten hoe je je calorierijke kerstmenu in een handomdraai een gezonde twist geeft? Doe mee met de workshop op zaterdag 8 december en geniet daarna van een gezonde 3-gangenlunch.

Lees verder...

Op naar een gezonder Nederland met het Nationaal Preventieakkoord

Het Rijk kwam eind november met het Nationaal Preventieakkoord: een plan van 70 partijen die samen aan de slag gaan om Nederland gezonder te maken. Zo worden er maatregelen genomen tegen roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik. In 2040 zou het aantal mensen met overgewicht gedaald moeten zijn in plaats van gestegen.

Lees verder...

Doe nu mee aan de Gezond In Je Lijf Challenge: begin april - begin juli

Wil jij in 14 weken 7 tot 14 kilo afvallen? Lekkerder in je vel zitten? Een strakker figuur krijgen? Doe mee aan de Gezond-in-je-lijf Challenge

De start is begin april 2018, de informatiemiddag zaterdag 24 maart om 14.00 uur bij sportcentrum Hippogym.

Lees verder...

Kies ik gezond? Een gloednieuwe app

Met de ‘Kies Ik Gezond?’-app scan, zoek en vergelijk je eenvoudig producten. In de supermarkt óf thuis op de bank.

Lees verder...

Mini-voornemens voor het nieuwe jaar

Ieder jaar kiezen heel wat mensen tegen het eind van het jaar goede voornemens. Minder eten, meer sporten, stoppen met roken... En heel wat keren stranden deze voornemens halverwege of in de derde week van januari. Reden? Ze zijn te groot. Kies daarom voor kleine stapjes zodat je meer kans op meer resultaat hebt. 

Lees verder...