Happy Healthy Herfst: exclusieve work-out met bodyscan voor kleine groep

Nu de zomer echt aan zijn einde gekomen is en de pepernoten alweer in de schappen liggen, raakt menigeen in de stress. Daarom bedachten sportcentrum Hippogym en gewichtsconsulent Hanke Prijs een combinatieles. Een work-out, een compleet menu dat naadloos aansluit bij het jaargetijde en drie keer een stok achter de deur: een complete bodyscan zodat je niet alleen weet wat je gewicht, maar ook wat de verhouding tussen vet- en spiermassa is. 

 

 

Happy Healthy Herfst is naar een idee van het eerdere succesvolle Bikini Proof. Met een strakker lijf, betere conditie en meer fut het najaar in en je klaarmaken voor je kerstoutfit.

 

Small group, iedereen evenveel aandacht

Deze challenge is exclusief voor een kleine groep, leden en niet-leden. “We willen dat iedereen voldoende aandacht krijgt. Sta je met een grote groep, dan heb je als deelnemer misschien het idee dat er niet of nauwelijks op je gelet wordt. Dat willen we voorkomen. Tijd nemen voor de deelnemers en middels een uitgebreid weegmoment bekijken hoe het gaat. Daar gaan we geen tijd op inleveren. Daarom is het maximum aantal deelnemers slechts tien”, licht Stephan Taal van Hippogym de zogenaamde ‘smallgroup-challenge’ toe.

 

Afsluiten met gezonde hapjes 

De cursus omvat negen bijeenkomsten. Acht keer sporten en drie weegmomenten. Bij aanvang, halverwege en aan het einde. Hanke Prijs: “We sluiten af met gezonde hapjes die de deelnemers zelf gemaakt hebben. Zo leren ze van elkaar en doen ze misschien nieuwe ideeën op. Bovendien is het ook gewoon ontzettend gezellig om samen op deze manier de reeks af te sluiten.”

 

 

Ook voor jonge moeders

De groepschallenge leent zich ook bij uitstek voor jonge moeders. De work-out begint namelijk op donderdagochtend om 8.45 uur. Net voor de openingstijd van sportcentrum Hippogym. Nadat je de kinderen naar school hebt gebracht gelijk door om even flink te knallen en op tijd weer thuis voor de rest van je bezigheden op de dag. 

 

Opstap naar vervolgcursus

Onderwijl krijg je van gewichtsconsulent Hanke Prijs een maandmenu met kant-en-klare recepten voor de herfst. Heerlijke menu’s en lekkere, voedzame tussendoortjes om te leren hoe lekker gezond eten is. “Dit is een hele mooie opstap naar een vervolgcursus die nog meer op het individu gericht is: Gezond in je Lijf, een challenge waar we in een kleine groep samenkomen en echt de diepte ingaan op het gebied van gezonde voeding. Daar leer je nog veel meer over bijvoorbeeld etiketten lezen, vetten, suikers en slechte en goede producten herkennen in de supermarkt.”

 

Aanmelden en informatie

Happy Healthy Herfst start donderdag 3 oktober om 8.45 uur in sportcentrum Hippogym, Belterlaan 22, Hippolytushoef. Wil je meer weten, bel dan 06-12951964 of mail naar info@hankeprijs.nl. Ben je nog geen lid van Hippogym? Ook dan kun je aansluiten bij dit traject. Bel voor informatie naar 0227-593562 of kijk op www.hippogym.nl.

25-09-2019

Artikelen