Meld je nu al aan voor de volgende Gezond in je Lijf challenge in 2021

Corona, kerst. En dan zonder je lieve familie en vrienden, dus des te meer reden om nog maar een graai in de snoep- of chipsbak te doen. Nog meer stilzitten, want je moet thuis werken. Minder bewegen want het is al zo vroeg donker... Het zijn uiteindelijk allemaal smoezen. Smoezen om niet meer zo op je gezondheid te letten. Herken je dit? En... wil je het een halt toeroepen? Doe dan mee aan de nieuwe Gezond in je Lijf challenge. Wanneer we kunnen starten is afhankelijk van de coronamaatregelen. Maar inschrijven kan nu al. 

 

Niet stoppen met koolhydraten

De cursus is niet alleen voor mensen die willen afvallen. Heb jij een gezond gewicht, maar wil je wel weten wat betere keuzes zijn? Of voel je je niet fit en wil je weten of het aan je voeding kan liggen? Geef je dan ook op. Elke week behandel ik een onderwerp over gezonde voeding. Zo leer je meer over het etiket en de verborgen agenda die fabrikanten en producenten hebben zonder dat jij je daar bewust van bent. En dat het skippen van koolhydraten absoluut geen goed plan is. 

Overgewicht gevoeliger voor corona

Dat ik juist in coronatijd start is niet zomaar. We lezen en horen overal hoe belangrijk het is om gezond te zijn in deze tijd. Mensen met overgewicht zijn gevoeliger voor het virus, lopen meer risico. Daarom wil ik jou het belang van gezonde voeding juist nu laten inzien. En je begeleiden in de weg naar een gezonder gewicht of gezondere leefstijl.

Veiligheid binnen de groep

Gezond in je Lijf werkt volgens het stappenplan van Puur Gezond. We werken met kleine stappen zodat het goed vol te houden is en je elke week een nieuw inzicht krijgt. Denk aan de juiste tussendoortjes kiezen. En dus niet dat bakje chips. Met de groep motiveren we elkaar. Denk je nu dat dit eng is. Nee hoor! Zeker niet. Binnen een week is de groep vaak hecht, omdat je met elkaar werkt aan hetzelfde doel. Dat geeft vertrouwen onderling. Je kunt ook van elkaar leren. En je hoeft echt niet uren in de keuken te staan. Het is prima te doen voor een gezin met kinderen of als je weinig tijd hebt om te koken.

Sporten zoals jij dat wilt

Naast de acht gezamenlijke bijeenkomsten ga je lichamelijk aan het werk in sportcentrum Hippogym. Daar wordt gekeken wat het beste bij je past en zo krijg je een eigen programma. Echt maatwerk. Liever geen krachttraining? Niet aan de gewichten hangen? Geen probleem. Je kunt ook kiezen voor een leuke groepsles, yoga of pilates. En heb je lichamelijke mankementen waardoor je niet alle sporten kunt doen. Laat het weten en Hippogym kijkt samen met jou wat bij jouw lichaam past.

Aanmelden of meer info

Meer weten over het programma Gezond in je Lijf? Of direct aanmelden? Mail info@hankeprijs.nl of bel 06-12951964. De cursus is steeds bij sportcentrum Hippogym. Wil je op de hoogte blijven van de startdatum? Stuur dan een mail naar info@hankeprijs.nl. 

13-12-2020

Artikelen