Je kerstmenu in een gezonder jasje

Workshop met 3-gangenlunch

 

Wil je weten hoe je je calorierijke kerstmenu in een handomdraai een gezonde twist geeft? Doe mee met de workshop op zaterdag 8 december en geniet daarna van een gezonde 3-gangenlunch.

 

 

Is het einde van het jaar voor jou ook een periode om de balans op te maken? Na te gaan waar je tevreden over bent en wat je het komende jaar anders zou willen doen? 

Ben je toe aan verandering? Loop je al langer met het idee dat je nu echt gezonder wilt gaan eten of meer wilt bewegen? Wacht dan niet tot het nieuwe jaar, maar zet nu de stap!

 

Makkelijke tips & tricks

Met de workshop 'Kerstmenu Make-Over' kun je direct aan de slag.

Leer eenvoudig uitvoerbare tips & tricks voor het verbeteren van je kerstmenu:

  • Zoek je inspiratie om je voeding te verbeteren? 
  • Wil je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt? 
  • Wil je met gewone ingrediënten je bestaande kerstmenu een boost geven? 

Tijdens de workshop ga je aan het werk met een kerstmenu. Niet zelf in de keuken, maar met handige theorietips. Je leert dat je met relatief simpele aanpassingen je gerechten een stukje gezonder kunt maken. 

 

Ondertussen duikt chef-kok Ed Bontekoning wel de keuken in voor je. Hij bereidt de gezonde variant van het kerstmenu voor ons. Om daarna samen aan tafel te gaan en te genieten. Gezond en lekker! 

Wanneer?

Zaterdagmiddag 8 december om 12.00 uur

Waar? 

Mieke’s Eten en Drinken, 

Rijksstraatweg 15, 1777 PE Hippolytushoef

Groepsgrootte min. 8 personen

Kosten € 29,75 per persoon inclusief koffie, thee en een 3-gangen kerstmenu (exclusief drankjes). Het kerstrecept krijg je later per mail zodat je zelf ook aan de slag kunt in je eigen keuken. 

 

Aanmelden is noodzakelijk en kan via mail. Bel 06-12951964 of stuur een mail naar info@hankeprijs.nl en vermeld naam en aantal personen. Uiteraard zorgen we ervoor dat je met je eigen gezelschap aan een tafel komt te zitten. 

29-11-2018

Artikelen