Partners

Ik ben aangesloten bij BGN, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent.  De voorwaarden zijn terug te vinden in je polis. Voor een lijst met zorgverzekeraars die vergoeden Klik hier

 

Gezonde voeding Gezondheidsraad

De BGN-gewichtsconsulent werkt volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de wetenschap en worden voor de consument vertaald door het Voedingscentrum. Het volledige document is hier te downloaden.

 

In 8 stappen naar een gezond gewicht met PuurGezond

Daarnaast werk ik volgens de aanpak van PuurGezond. In acht stappen werken we groepsgewijs met het boek en de stappenkaarten 'Slank in 8 stappen' naar een gezonder eetpatroon. Het tempo ligt daarbij laag om je gewoontes ook echt in te passen in een leven lang gezond en slank zijn. Dus geen crashdieet, maar je eigen eetpatroon onder de loep nemen en stapsgewijs aanpassingen te doen. 

 

Wie daarna nog meer inzicht wil in een blijvend gezond voedingspatroon kan aansluiten bij '7 Inzichten'. Een traject van zeven weken waarin we nog wat dieper ingaan op onder andere jouw struikelpunten.

 

Groepslessen als je dat leuk vindt

Ik ben al meer dan vijftien jaar verbonden aan Hippogym. Daar geef ik een aantal keer per week groepslessen voor conditie en spierversterking. Ga je met me in zee, dan krijg je ook een abonnement bij dit fitnesscentrum. Je kunt naast groepslessen ook kiezen voor fitness, waarbij je je eigen trainingen inplant. Voor de kosten en een eventuele intake neem je contact op via 0227-593562 of info@hippogym.nl. 

Je persoonlijke grafiek